Folders haptotherapie

Klik op de foto voor folder.

           

                      

           haptotherapie en relaties      

Hierboven vindt u folders die betrekking hebben, of relevant zijn voor haptotherapie.

Algemene folders haptotherapie en meer specifiek. Zo is er een folder haptotherapie voor burn-out en een folder haptotherapie voor relaties. Deze folders zijn uitgebracht door onze beroepsvereniging de VVH (verengiging voor haptotherapeuten).

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een van de folders, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Indien je een van deze, of meerdere folders voor proffessionele uiteinden wilt gebruiken zouden wij het op prijs stellen als je contact met ons wilt op nemen. We kunnen dan een uitgebreidere toelichting geven en eventueel kijken wat mogelijkheden zijn om iets voor elkaar te betekenen. Denk aan doorverwijzingen maar ook aan informatie avonden of iets dergelijks.

Wilt u folders bestellen, dan kan dat via de Vereniging voor Haptotherapeuten. Op het moment van schrijven kan je een viertal folders / brochures bestellen via de website (betalen via Ideal). 

Naast folders zijn hier ook boeken over haptotheraie te bestellen; Gevoel voor Leven; Els Plooij, Levenslust en Levenskunst; Frans Veldman, Haptotherapie bij burn-out, Hart & Haptonomie; Hermien de Ridder, Adesse Animo; Frans Veldman, e.a.
Voor meer informatie kijk dan eens op de site van de VVH of van de Haptonomische bibliotheek.