Nieuwsarchief

 / Problemen met intimiteit komen dikwijls voor maar worden zelden besproken. Toch vinden we het van een essentieel belang.

Problemen met intimiteit

Problemen met intimiteit komen dikwijls voor maar worden zelden besproken. Toch vinden we het van een essentieel belang.

Privacy Policy / Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum de privacy wetgeving binnen de hele Europese Unie gelijk is. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.
Met de AVG veranderen een aantal zaken op het gebied van privacy en gegevensbescherming, maar veel blijft ook hetzelfde.

Privacy Policy (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum de privacy wetgeving binnen de hele Europese Unie gelijk is. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Met de AVG veranderen een aantal zaken op het gebied van privacy en gegevensbescherming, maar veel blijft ook hetzelfde.

 / Meet-ing 10 jaar.
Praktijk voor haptotherapie, relatiebegeleiding en coaching bestaat 10 jaar.

Meet-ing 10 jaar

Meet-ing 10 jaar. Praktijk voor haptotherapie, relatiebegeleiding en coaching bestaat 10 jaar.

Filmpje van Sue Johnson over de effectiviteit van EFT / Filmpje van Sue Johnson over de effectiviteit van liefdevol contact. 
Hoe liefdevol contact ons door de moeilijke dingen in het leven helpt. Pijn, leed, angst, de 'downs' die het leven kent.
Volgens Sue Johnson kan het contact tussen twee mensen, de relatie, duurzaam verbeterd worden door EFT (Emotional Focussed Therapy).

Soothing the Threatened Brain door Sue Johnson

Filmpje van Sue Johnson over de effectiviteit van liefdevol contact. Hoe liefdevol contact ons door de moeilijke dingen in het leven helpt. Pijn, leed, angst, de 'downs' die het leven kent. Volgens Sue Johnson kan het contact tussen twee mensen, de relatie, duurzaam verbeterd worden door EFT (Emotional Focussed Therapy).

 / Ben je niet gelukkig in je relatie?
In plaats van maar doorgaan is het tijd om in actie te komen. Maak een afspraak met RelatieUpdate of Meet-ing en kijk wat er mogelijk is.

Relationele problemen

Ben je niet gelukkig in je relatie? In plaats van maar doorgaan is het tijd om in actie te komen. Maak een afspraak met RelatieUpdate of Meet-ing en kijk wat er mogelijk is.

Ontspannen is niet makkelijk (meer) / Merkt je dat je moeite hebt met ontspannen? Misschien is het tijd om stil te staan bij wat er aan de hand is ... maak een afspraak bij een haptotherapeut om hier meer over te weten te komen.

Moeite met ontspannen

Merkt je dat je moeite hebt met ontspannen? Misschien is het tijd om stil te staan bij wat er aan de hand is ... maak een afspraak bij een haptotherapeut om hier meer over te weten te komen.

Trauma en rouwverwerking / Lijden hoort bij leven ... maar hoe doe je dat? Hoe verwerken we? Loopt je tegen dingen aan of merk je dat je dingen moeilijk los kan laten kijk dan eens samen met een haptotherapeut wat je hiermee kan doen.

Trauma en rouwverwerking

Lijden hoort bij leven ... maar hoe doe je dat? Hoe verwerken we? Loopt je tegen dingen aan of merk je dat je dingen moeilijk los kan laten kijk dan eens samen met een haptotherapeut wat je hiermee kan doen.

Winnie de Pooh in de week van... / Deze zomer vakantie plaatst Meet-ing op facebook iedere week een serie over iets of iemand die inspireert.
Deze week was dat Winnie de Pooh en haptotherapie

Winnie de Pooh

Deze zomer vakantie plaatst Meet-ing op facebook iedere week een serie over iets of iemand die inspireert. Deze week was dat Winnie de Pooh en haptotherapie

 / Vandaag, 25-02,  is de officiële startdatum van Meet-ing, ik ben jarig.
De tijd gaat zo snel en dit is weer een moment om even stil te staan ... 
Al 9 jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen praktijk voor fysiotherapie en haptonomie.
Met pijn in mijn hart heb ik besloten om het fysiotherapie gedeelte van de praktijk langzaam te gaan afbouwen. Dit betekent dat ik vanaf vandaag geen nieuwe cliënten fysiotherapie meer zal aannemen. Cliënten die nu onder behandeling zijn, maar ook cliënten die in het verleden bij mij zijn geweest, zal ik nog begeleiden.

Jubileum praktijk Meet-ing

Vandaag, 25-02, is de officiële startdatum van Meet-ing, ik ben jarig. De tijd gaat zo snel en dit is weer een moment om even stil te staan ... Al 9 jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen praktijk voor fysiotherapie en haptonomie. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om het fysiotherapie gedeelte van de praktijk langzaam te gaan afbouwen. Dit betekent dat ik vanaf vandaag geen nieuwe cliënten fysiotherapie meer zal aannemen. Cliënten die nu onder behandeling zijn, maar ook cliënten die in het verleden bij mij zijn geweest, zal ik nog begeleiden.


Publicatie: 17 januari 2012