Routebeschrijving met de auto

Hoe kom je met de auto naar de praktijk in Zuidland.
Zuidland is een dorp centraal gelegen op het eiland Voorne-Putten. Over het algemeen is het dus goed te bereiken vanaf Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne en Rozenburg.
Hier voor het gemak de routebeschrijving.

Vanaf de Botlektunnel (Den Haag, Utrecht, Dordrecht / Breda):

routebeschrijving vanaf de botlek

1- U rijdt door Rotterdam-Hoogvliet en door de Botlektunnel.

2- Neem afslag 16 naar: N218 naar Spijkenisse, Geervliet, Havens 4000-4100.

3- U vervolgt uw weg over de Hartelbrug Spijkenisse in.

4- Rechts aanhouden : N218 / Hartelweg.

Gevaarlijke bocht naar rechts, de groene kruisweg (Spijkenisse) op.

Let op: op diverse punten staan roodlicht en snelheid camera’s (50 km/h) geplaatst (o.a. Spijkenisse, Geervliet en Heenvliet).

5- Bij het kruispunt richting Hellevoetsluis en Heenvliet slaat u linksaf richting Zuidland, de Verlengde Verdouwenhoeck.

Vervolg uw weg: Stationsweg, richting Zuidland.

6- U treft twee rotondes die u beide de 2de afslag neemt, rijdt door het dorp Abbenbroek.

(de Gemeenlandsedijk Zuid gaat over in de Stationsweg).

U bent gearriveerd in Zuidland.

routebeschrijving eindbestemming

7- Sla rechtsaf : Beeldsweg (kronkelweg naar beneden).

Let op: snelheid beperkt tot 30 km/h.

Let op: aan uw rechterhand bevindt zich een school, pas op overstekende kinderen (en volwassenen).

8- Aan uw rechterhand ziet u een monumentale boerderij, welke u herkent aan de brievenbus en de vlaggen voor (v.d. Wal, blauwe vlaggen).

U rijdt het terrein op en maakt twee keer een draai naar rechts, dan staat u voor de van oorsprong koeienstallen, waar de praktijk in is gevestigd.

U kunt voor de praktijk parkeren.Er zijn verschillende manieren om van het eiland Voorne-Putten (Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, etc.) en Rozenburg naar Zuidland te komen. Ik zal twee opties beschrijven.

routebeschrijving noordelijke kant Voorne-PuttenNoordelijke route Voorne-Putten (N218; uit de richting Brielle / Oostvoorne / Rozenburg):

2- U neemt op het kruispunt met Heenvliet / Spijkenisse de afslag naar rechts richting Zuidland.1- U rijdt naar de groene kruisweg (N218) richting Spijkenisse / Rotterdam.

3- U treft twee rotondes die u beide de 2de afslag neemt, rijdt door het dorp Abbenbroek voordat u arriveert in Zuidland.

4- U slaat rechtsaf de Beeldsweg (kronkelweg naar beneden) in en treft de praktijk aan uw rechter hand.Zuidelijke route Voorne-Putten (Rockanje / Hellevoetsluis / Oudenhoorn)

1- U rijdt door de polder, door het dorp Oudenhoorn, richting Zuidland.zuidelijke route Voorne-Putten

2- U komt dan via de Haasdijk in Zuidland, waar u rechtsaf de Kerkweg op draait.

3- De tweede afslag links de Beeldsweg op.

4- Aan uw rechterhand ziet u een monumentale boerderij, welke u herkent aan de brievenbus en de vlaggen voor (v.d. Wal, blauwe vlaggen).

U rijdt het terrein op en maakt twee keer een draai naar rechts, dan staat u voor de van oorsprong koeienstallen, waar de praktijk in is gevestigd.

Uit de richting Spijkenisse:

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om van het eiland Voorne-Putten (Spijkenisse, Abbenbroek, Simonshaven, Hekelingen, etc.) naar Zuidland te komen. Ik zal mij beperken tot de meest gebruikelijke.routebeschrijving vanuit spijkenisse

1- U rijdt richting Hekelingen / de pont naar Beijerland. Vervolgens slaat u af richting Simonshaven.

2- U rijdt richting Zuidland, volg de stationsweg helemaal door het dorp heen.

3- Na het fietspad (trambaanpad) neemt u de afslag links, de Beeldsweg. Dit is de laatste afslag voordat u het dorp verlaat.

Let op: snelheid beperkt tot 30 km/h.

Let op: aan uw rechterhand bevindt zich een school, pas op overstekende kinderen (en volwassenen).

4- Aan uw rechterhand ziet u een monumentale boerderij, welke u herkent aan de brievenbus en de vlaggen voor (v.d. Wal, blauwe vlaggen). U rijdt het terrein op en maakt twee keer een draai naar rechts, dan staat u voor de van oorsprong koeienstallen, waar de praktijk in is gevestigd.