Wat kost haptotherapie?

Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor haptotherapie.

Het is standaard dat de behandeling in de praktijk plaatsvindt. Is het, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan is een behandeling aan huis een optie. Deze optie vindt altijd in overleg plaats. Hier zullen extra kosten voor in rekening worden gebracht (ivm extra tijd en onkosten). 

Tarieven per 01-01-2021  
Behandeling in de praktijk € 92,50
Behandeling aan huis

In overleg

Telefonisch consult € 01,85 p/m
Behandeling met partner (relatiebegeleiding) € 92,50 p.p.


Zoals je kunt zien is het mogelijk om naast individuele therapie ook samen te komen.
Er bestaat een verschil tussen een partnerdag en relatiebegeleiding. Een partnerdag betekent dat iemand die in een individueel traject zit eenmalig zijn partner mee neemt. De duur en de kosten zijn dan hetzelfde als een normale sessie.

Er is echter ook de mogelijkheid tot relatiebegeleiding. Dit betekent dat de relatie en niet alleen het individu onder begeleiding komt. Je komt dan dus samen.
Dit samen kan zijn met je (liefdes-) partner, maar ook een familielid (vader/moeder, broer/zus, etc.). Of zelfs vrienden, buren, collega's. Kortom als je in een relatie iets uit te zoeken hebt ben je (zijn jullie) ook van harte welkom.
Voor relatiebegeleiding zijn de kosten anders, zie hiervoor praktijkinformatie; tarieven.

Op de vraag of haptotherapie vergoed wordt kijk hier. Let op: dit kan ieder jaar veranderen (kies daarom bewust je zorgverzekeraar).