Wat kost haptotherapie?

Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor haptotherapie.

Het is standaard dat de behandeling in de praktijk plaatsvindt. Is het, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan is een behandeling aan huis een optie. Deze optie vindt altijd in overleg plaats. Hier zullen extra kosten voor in rekening worden gebracht (ivm extra tijd en onkosten). Deze extra kosten zullen ook in onderling overleg afgesproken worden. Om geen misverstanden over de kosten te krijgen, en je dus niet naderhand voor onverwachte kosten staat, is het mijn intentie dit voor de eerste behandeling helder te hebben. Hiervoor is belangrijk dat je ook zelf een beeld hebt van wat je mogelijkheden zijn en wat je zelf redelijke (extra) kosten vindt.

Tarieven per 01-01-2018

 

Behandeling in de praktijk

€ 87,00

Behandeling aan huis

In overleg

Telefonisch consult                                                  

€ 00,50 p/m

Behandeling met partner

€ 87,00 p.p.

Zoals je kan zien is het mogelijk om naast individuele therapie ook samen te komen.
Dit samen kan zijn met je (liefdes-) partner, maar ook een familielid (vader/moeder, broer/zus, etc.). Of zelfs vrienden, buren, collega's. Kortom als je in een relatie is uit te zoeken hebt ben je (zijn jullie) ook van harte welkom.
Dat kan alleen met mij, maar ook met RelatieUpdate. Dit is een samenwerkingsverband dat Meet-ing is aan gegaan met Peter de Jong.
Voor meer informatie hierover kijk dan op de pagina 'Relatie begeleiding'.
N.B. Een behandeling samen heeft andere kosten, nl. een haptotherapie behandeling per persoon (i.v.m. onder andere de verlengde duur van een sessie en extra administratieve last)

Op de vraag of haptotherapie vergoed wordt kijk hier. Let op: dit kan ieder jaar veranderen (kies daarom bewust je zorgverzekeraar).