In het woord ‘ontmoeting’ zit ont-moeten. Het stoppen met moeten. Het luisteren naar je lichaam, luisteren naar je gevoel, luisteren naar jezelf. De tijd nemen om weer in contact te komen met jezelf en stil te staan bij jezelf.

De naam Meet-ing is ontstaan onder invloed van de haptonomie. Meeting wordt vertaald als ontmoeting. De ontmoeting staat centraal in de haptonomie. Frans Veldman, de grondlegger van de haptonomie, schrijft:

De haptonomische ontmoeting biedt mensen de mogelijkheid om (weer) gevoelsmatig met zichzelf in contact te treden, zodat zij zichzelf (weer) leren (h)erkennen op basis van hun beleven.

En natuurlijk staat Meet-ing voor ontmoet Ing, oftewel Inger.

Missie

In een wereld waarin het lijkt alsof alles in de overtreffende trap moet gaan (meer, groter, sneller, vaker) nodigt Meet-ing je uit om even stil te staan bij jezelf. Meet-ing biedt  begeleiding op maat, door samen te kijken waar jouw wensen liggen en wat Meet-ing daarin voor je kan betekenen.

Visie

De visie van Meet-ing staat boven genoemd: "Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons, maar van de manier waarop we die zien."